TRUVAL APPLE JUICES MIX

Bij BFV zijn er een aantal paradepaardjes bij de appelvariëteiten: Belgica, Joly Red en Redlove. Stuk voor stuk kwaliteitstoppers die men in de versrayons van de fruit- en groentewinkels en in de warenhuizen kan terugvinden. Maar niet alle appels uit deze boomgaarden kunnen aan de handel aangeboden worden, zo zijn sommige appels bijvoorbeeld minder mooi. Om verspilling en verliezen te beperken, kiest BFV er voor om van deze minder mooie vruchten heerlijke appelsappen te persen. Zo is ‘TRUVAL Apple Juices Mix’ ontstaan. Een groep van 5 verschillende soorten appelsap, met elk hun eigen unieke smaak en uitzicht.

BROUWERIJ WILDEREN

Brouwerij Wilderen zorgt met zijn Kanunnik & Goud voor twee van de vier bieren, lokaal gebrouwen in Wilderen. Verder staan ook 4 destilaten van Mike & Roniek op de kaart: Wilderen Double You Gin, Omerta Spiced Rum, Wild Weasel Finest Blend en Wiggle Red Fruits.

BROUWERIJ LIEFMANS

Liefmans Kriek en Duvel vullen de bieren aan waarbij de kriek van Liefmans volledig vanuit Haspengouw komt, meer bepaald vanuit Jeuk bij familiebedrijf Briffoz. Hun oogst zit integraal in de Liefmans kriek.

Please reload